maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen koulupäivä

Tänään alotin oppisopimuskoulutuksella merkonomin omassa työpaikassani. Olen jo pitkään harkinnut sitä ja tossa noin kuuakausi sitten päätin että jos ryhmässä on vielä tilaa niin aloitan. Aika lailla tuossa ohessa se menee, sillä lähipäiviä Takk:issa ei ole montaa kuukaudessa. Tietenkin verkkotehtäviä tulee varmasti paljon, mutta ihan mielenkiintoista oppia lisää ja onpahan ainakin jotakin hyötyä siitä että olen jämähtänyt tuohon työpaikkaan. Lisäksi näillä papereilla voi hakea jatko-opiskelemaan, joten jos käyn tämän kunnolla niin on parempi sauma päästä ammattikorkeeseen.

Ryhmämme vaikutti todella mukavalta, oli nuoria ja vanhempia ja tyttöjä ja poikia. Meidän ohjaajamme oli ihan mahtava ja muutkin opettajat vaikuttivat ystävällisiltä. Joten hyvillä mielin lähden tähän ja toivottavasti motivaatio riittää saamaan paperit ulos sitten kun sen aika on. Eiköhän.

Ruokakin oli hyvää ja taukoja oli riittävästi päivässä. Tänään oli tietenkin aikalailla vain infoa ja esiteltiin itsemme ja koulua jne. Ihan mukava päivä ja kotiinkin pääsin jo ennen kolmea.



Suosittelen kyllä oppisopimusta kaikille jo vakituisessa työsuhteessakin oleville, helppo tapa kouluttaa itseään työn ohella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)