tiistai 9. huhtikuuta 2013

Puhelin mp3-soittimena


Minulla on jo pitkään ollut hankintalistalla uusi mp3-soitin sillä musiikkia tulee kuuneltua paljon ja välillä on mukavaa hiljentyä sohvan nurkkaan hyvän kirjan kera ja kuunella lempi musaa kuulokkeilla. Pitkän aikaa minulla on ollut soitin rikki eikä ole tullut hommattua uutta. Noh, nyt kun asiaa olen pohtinut päätin kokeilla miten puhelin soveltuu soittimen rooliin.

Puhelimesta löytyy hieno soitin missä saa tehtyä soittolistoja, järjestää biisit tunnetilojen mukaan ja tietenkin ihan perus soitin. Vaikuttaa todella positiiviselta yllätykseltä. Ainoa kysymys onkin, tietääkö joku fiksumpi kuinka merkittävästi tämä toiminto kuluttaa puhelimen akkua? Jos esimerkiksi laittaa datan pois soittimen käytön ajaksi? Kiitos jos joku viitsi auttaa :)

5 kommenttia:

  1. en vois kuvitella lukevani kirjaa samalla ku kuuntelen musaa :--D hehe mullei riitä keskittymiskyky :) valitettavasti akunkesto asiassa en osaa auttaa ku oma puhelin on sen verran vanhempi että ei vie muutenkaan akkua jonku ison kosketuskäytön takia :D

    http://meanwhileintre.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, minä kuuntelen melkein aina. Tosin usein vaan aika rauhallista, jotenkin auttaa keskittymään kirjaan. Kaipa se riippuu paljon musiikista ja kirjasta, heh.
      Joo, minullakaan ei kauaa ole ollut tuollaista "hienoa" puhelinta, joten siksi akun kesto hieman mietityttääkin :)

      Poista
  2. Itse käytän puhelimen mp3:sta päivittäin, matkustaessani bussissa ja nykyään crossaillessa/lenkkeillessä :)! Ihan huippua kun on Spotifykin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no ehkä sitten ei tarvi ostaa sitä mp3-soitinta :) Pärjää tuollakin...

      Poista
  3. Puhelimen kanssa mahtava kuunnella musaa!! :) Akun kestosta en osaa sanoa, mutta luulen että vähemmän kuin datailu ;)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)