lauantai 6. huhtikuuta 2013

Shoppailua ja kuulumisia

Kyproksen reissuun on enää vaatimaton viikko aikaa, kauheaa kun aika kuluu nopeasti. Reissua odotan kun kuuta nousevaa ja ihanaa tehdä pieniä hankintoja reissua ajatellen. Tänään ollaan käyty Teemun kanssa hieman ostoksilla ja hommasin itselleni uudet bikinit, aurinkorasvan sekä kasvoille että vartalolle, muutamia kesävaatteita kirppikseltä sekä luettavaa.

Ihanaa kun on viikonloppu ja vielä vapaa sellainen. Mitään sen suurempia suunnitelmia ei ole tähän viikonloppuun kuulunut, mutta muutaamaa ystävää olisi tarkoitus tänään nähdä ja huomenna äitini tulee kyläilemään.

Tälläisellä perusasulla olin tänään liikenteessä. Kuvat vähän epäonnistu kun unohtui manuaalitarkennus kamerassa päälle :D Vähän on utuista naamaa, mutta ehkei se ole huono juttu vaikka välillä olisikin hieman utuinen naama. Niin ja huom, nahkatakki!! (okei, vähän oli kylmä :D)


Sitten ostoksiin.

Pitänyt jo pitkään hankkia pyörä ja Tokmannilla löytyi tämä yksilö puoleen hintaan joten sain sen noin 80e. Tosi mukava polkea ja muutenkin ihanan punainen. Kesää odottamaan varastoon <3

Sitten aurinkorasvat. Päädyin hankkimaan ne apteekin hyllyltä, sillä uskon niiden tehoon ehkä enemmän kun ainakaan perus kauppojen hyllyiltä löytyviin. Tuo kasvoille tarkoitettu Vichyn aurinkovoide on ollut ainakin kovin kehuttu, joten saapi nähdä suojaako se reissussa nenä parkaani palamasta (poltin nokkani Rodoksen reissulla aikanaan ja siitä lähtien se on joka kesä ahkerasti punoittanut pienenkin auringonoton jälkeen.)

Bikineitä on vaikea löytää tähän aikaan vuodesta mutta onnistuin nämä kauniin väriset löytämään Lindexistä. Onneksi, sillä omat perus mustat on jotenkin vähän tylsät.

Sitten kirpparilta löytyi tarpeellisia tavaroita reissua ja kesää ajatellen. Kasa hömppäkirjoja muutamalla eurolla.
 Kivat sandaalit 3e
 Farkkushortsit 2e
 Ihana keltainen pitsitoppi 4e
 Valkoinen pitsimekko 7e

Nyt alkaa olemaan kaikki "tarvittava" ja tarvittava koossa reissua ajatellen. Huhuh, vähä alkaa jo jännittämäänkin. Toivottavasti säät suosii ja olisi lämmintä <3 :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)