keskiviikko 14. elokuuta 2013

Italy - Day four - Sorrento

Kymmenen maissa aamulla jätimme Rooman taaksemme ja suuntasimme kohti rautatieasemaa. Olimme ostaneet jo etukäteen netistä junaliput jotta varmasti saadaan vierekkäiset paikat. Reilussa tunnissa oltiin jo Napolissa josta vaihdoimme lähijunaan, joka vei meidät Sorrentoon asti.


Maisemat oli huikeat matkalla ja Sorrento näytti heti ensisilmäyksellä ihanalta paikalta. Pikkuisen oli eroa tässä majapaikassa edelliseen, sen verran komea hotelli tämä oli. Silti kaikesta eniten iloitsimme ilmastoinnista joka luojan kiitos löytyi huoneestamme.
Hetken aikaa huoneessa kuosituttiin jonka jälkeen lähdettiin pyörimään Sorrentoon ja etsimään ruokapaikkaa.

Illalla palattiin vielä kävelemään rannikkoa pitkin ja satuttiin löytämään tälläinen ihana paikka katsella auringonlaskua ja nauttia yksi siideri (tai Teemu nyt hörppi olusen).

2 kommenttia:

  1. Ja taas sama kommentti, ihan mieletöntä, niinku kiinteistö kaisa sanois :) mä meinaan alotin kommentoimisen tuosta viimesestä kohteesta ja meen koko ajan alaspäin. Siis aivan ihana appelsiinipuu ja niin monta kymmentä muuta ihanaa kohdetta. Auringonlasku ja ja ja , ihan oikeesti, mä olen ihan sanaton, eihän näitä kuvia pysty enää sanoin kuvaamaan.

    VastaaPoista
  2. Vauuu! Komeita kuvia ja sulla ihana vaatetus ja tykkään noista sun sandaaleista kovin :) Hyvännäköistä ruokaakin, njam!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)