torstai 22. elokuuta 2013

Italy - Day seven - Sorrento

Altaalla tsillailun jälkeen lähdettiin viettämään rauhallista päivää Sorrentoa kierrellen. Käytiin rannassa ihastelemassa maisemia ja käveltiin vain rauhassa pitkät matkat pitkin ja poikin kaupunkia. Oli mukavan rento päivä kokonaisuudessaan.

 Taas piti hakea jätskit. Hassua että ei käyty kertaakaan kahvilla tai terassilla koko loman aikana mutta jätskiä meni joka päivä. Se kuumuus varmaan teki sen että aamukahvi piisasi hyvin koko päivän.
 Siellä Vesuvius pönöttää.
 Tällä reissulla ei paljoakaan matkajalustaa tarvittu. Hirveästi muut turistit tarjoutuivat ottamaan kuvia, tietenkin ottamalla heistä kuvan ensin. Oli ihan kätevää ja kaupungissakin ollessa ei tuo matkajalustan asettelu onnistu ihan niin helposti kun jossakin alpeilla.

En tiedä miksi on minusta hellyyttävän näköisiä nuo Italialaisten pyykkinaruviritykset. Ikkunalta toiselle vain viritelty narua. Kuinka usein ne lentelevät maahan tuolta?
 Haettiin kaupasta vähän välipalaa.
 Maailman parasta Tiramisua paikallisesta kahvilasta.
 Yhdellä jalalla seisoskeleva pulu.
 Illalla käytiin taas syömässä ja vedin ihan jäätävän mättöpitsan neljä juustoa. Oli kuitenkin liian juustoinen minun makuuni ja jossakin kohtaa alkoi hieman ällöttämään se maku. Muuten kyllä loistavia ruokia syötiin.
Hirveästi oli porukkaa myöhään lauantai iltana, kokonaisia perheitä vieläpä. Jotenkin kiva tapa.
 Sitten painuttiin hotelille nukkumaan viimeistä yötä Sorrentossa. Lähtöpäivästä teen vielä pienen postauksen.

2 kommenttia:

  1. Ah mitä fiilistelykuvia ja italian gelatto!! NAMS!

    VastaaPoista
  2. Kaunista. Todella kaunista ja vitsi alko tehdä mieli tuota tiramisua, joka näyttää niin hyvältä tuossa kipossa :~

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)