sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Hääpostaukset - Alle viikko H-hetkeen

Jännitys tiivistyy ja niin myös hommat. Ei vaan, ihan mukavasti tässä viimisen viikon aikana on saanut viimisiä askarteluja ja maalailua kuntoon. Ehkä pikkupikku stressin poikanen on päässyt iskemään, mutta on ollut vaan niin älyttömästi muistettavaa ja tehtävää. Listasin KAIKEN paperille, mikä helpotti huomattavasti. Nyt tiedän ettei unohdu mitään tärkeää kun kaikki on ylhäällä.

Hääkuvaajaamme treffattiin tuossa viime viikon lopulla, ja siitä jäi kyllä tosi hyvät fiilikset. Luottavaisin mielin siis ollaan, satoi tai paistoi, niin kuvat ainakin tulee olemaan huippuja! Mikä on tietenkin minulle todella tärkeä juttu.

Nyt on onneksi istumisjärjestyskin tehtynä. Lopulta menikin ihan mukavasti, vaikka aluksi tuntui hankalalta tehdä noin pieniä pöytiä ja jakaa poppoo niihin.



Tällä viikolla pidettiin rakkaiden ystävien kanssa hääpalaveri, missä sitten päätettiin loput ohjelmasta ja kaikki aikataulut ja yksityiskohdat. HUH HUH. Nyt sitten saakin vain odottaa ja jännittää hääviikon, sillä näillä näkymin toiveeni "kiireettömästä" hääviikosta alkaa toteutumaan. Ajattelin napata ihanan kaasoni Mariannen ja käydä kylpylässä sillä viikolla rentoutumassa. Josko sitä sitten jaksaisi yhdet häät rakkaiden kanssa juhlia. Hihii.

Joten jännityksen sekaisissa tunnelmissa täällä ollaan. Päivän tärkein asia edelleen päällimmäisenä mielessä: MINUSTA TULEE VAIMO < 3 Toisena tärkeänä sitten kaikkien viihtyvyys. Toivon rentoja, hauskoja, meidän näköisiä häitä ja mielellään ei kauhean montaa raekuuroa kiitos :D

Tässä muutama kuva meidän kodin hääkaaoksesta < 3 Alkaa loppumaan säilytystila. Aijuu, tätä kirjoittaessa on hääpuku päällä, heheheheee. Pyysin siskoani tänne auttamaan se päälle, koska haluan edes yhtenä päivänä hetken totutella sitä pitämään (Teemu kun on sopivasti töissä). Hyvältä tuntuu.






Pullojen maalailu onnistui ihan mukavasti parvekkeellakin, mitä nyt yksi matto hieman kärsi mutta kumminkin. Ensi viikolla viedään nuo sitten kukkakauppaan ja siellä saavat laittaa kukat valmiiksi odottamaan koristelupäivää.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)