tiistai 7. toukokuuta 2013

Moottoripyöräkausi avattu!

Onpas ihanaa kun pääsi ajelemaan taas pitkästä aikaa! Koko työpäivä meni odotellessa että pian pääsee taas pitkästä aikaa moottoripyörän selkään ajelemaan. Tuli heti ihan kesäinen fiilis :)

Bensaa piti saada uljaaseen ratsuun...
 Ajettiin pieni lenkki ja pysähdyttiin matkalle kuvailemaan, piti käydä tuossa lähellä kahvilla mutta ei ollut enää auki kyseinen kahvila.
 Kylläpäs tähän tulee paljon pyöräkuvia. Pitää ottaa kun se on niin kaunis :) Väri voisi olla ehkä parempi mutta muuten malli on todella kivan näköinen.
 Sitten poikettiin äipän luo kahville. Ihana äiti <3
 Suostui räpsimään muutaman kuvan kun huristeltiin, ei ole montaa kuvaa kun ollaan molemmat pyörän päällä.

Äidiltä lähdettyämme halusin väkisin vielä kaivaa kameran ja ottaa vielä yhden kuvan. Noh, siinä sitten muutama kuvan räpsäisin kun jostakin kuului vanha, väsynyt mummon ääni "menkää jo pois". Jähmetyttiin Teemun kanssa ja katsottiin ympärillemme, että näkyykö takanamme joku pelottava, vanha, vihainen mummeli. Missään ei näkynyt ketään, ei edes nopealla vilkaisulla ikkunoissa. Jotenkin kuumottavaa ja lisäksi raivostuttavaa. Ihan oikeasti, miten jaksaa nähdä vaivaa ja huudella jostakin ikkunoista että menkää pooois kun mitään ääntäkään ei pidetty sen koomin. Luoja!

2 kommenttia:

  1. On laitettu palautetta kyseiselle huutelijalle. Kyllä ihmisellä sentään pitää käytöstavat olla ja mä en ota tuollaista noin vaan vastaan. Vein alas ilmotustaululle lapun.

    VastaaPoista
  2. Ihana oli kun kävitte tollai extempore, tykkään just siitä.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)